Hijyen kurallarına uygunluğu sürdürmek ve verimliliği arttırmak

Hijyen kurallarına uygunluğu sağlamak ve verimliliği arttırmak

Üretim müdürlerinin %82’si hijyen protokollerine uyulmadığı için üretimde düşüş yaşamışlardır. Gıda güvenliği protokollerindeki zorlukların üstesinden gelmenin yanı sıra üretim müdürlerinin verimlilik ve sürdürülebilirlik konusunda da desteğe ihtiyaçları vardır. İşte en son üretim müdürleri anketimizin ortaya çıkardığı gerçekler.*

Gıda işleme ortamları için amaca uygun olarak tasarlanmıştır

Gıda işleme ortamları için amaca uygun olarak tasarlanmıştır

Yüksek kapasiteli Tork El Yıkama Yeri Sistemi, el yıkama sırasında kağıt havluların her zaman ulaşılabilir olmasını sağlar. Dayanıklı ve su geçirmez tasarımı, püskürtme sırasında içerik ürününün korunmasını sağlar, böylece temizlik sırasında dispenserin kapatılması veya çıkarılması gerekmediği için verimliliği arttırır.

Referanslar

 
* 2021 Anketi, PRS Invivo tarafından 2020 Mart ve 2021 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilmiştir. Anket, her bir pazardan 100 katılımcının dahil olduğu ABD ve Almanya’yı kapsamaktadır.
 
** 2021 Anketi, PRS Invivo tarafından 2021 Mart ayında gerçekleştirilmiştir. Anket, her bir pazardan 100 katılımcının dahil olduğu ABD ve Almanya’yı kapsamaktadır.