Bir imalat ortamında el yıkama

El hijyeninin üstesinden nasıl gelinir 

Çalışanlarınızı güvende ve sağlıklı tutmak için, sık ve doğru el yıkama ve dezenfekte etmeye odaklanmanız çok önemlidir. El hijyeni malzemelerinin her zaman hazır olduğundan emin olun ve tesis çalışanlarının ellerini şu koşullarda daima yıkaması gerektiğini unutmayın:


  • Vardiya ve molaların başlangıç ve bitişi sırasında
  • Tuvaleti kullandıktan sonra
  • Bir alandan diğerine geçerken 
  • Atık bertarafının ardından
  • Yeme veya içme öncesinde ve sonrasında
  • Koruyucu eldivenleri çıkardıktan sonra
  • Hapşırdıktan, öksürdükten veya peçete kullandıktan sonra

Yazdır-as posterler ve dispenser yerleştirme rehberi

Üretim tesisiniz için doğru el yıkama ve el dezenfeksiyonu yapma konusunda posterlerin yanı sıra bir dispenser yerleştirme rehberi de tasarladık. İş yerinizde daha iyi el hijyeni sağlamaya yardımcı olmak için bu kaynakları indirin ve yazdırın.